Veda Ademi - Koha Skthehet (Acordes)

Misc Unsigned Bands

Subida por Franyiiale09gh

Compartir


Cambiar Cifrado
Americano Latino

Cambiar Tonalidad
-1 +1
Imprimir FAQ
+A
-A

Texto

Desplazamiento

Transportador

Color de Fondo

Archivos

TONALIDAD, TAMAÑO, CIFRADO, SCROL.

Nos renovamos: Ahora puedes cambiar TODO haciendo clic en ICONO de la Guitarra () que aparece en la parte inferior de esta página.


LETRA CON ACORDES

Am   C      G              F

Jooo se di, si ikën shkuan kaq shume vite
Am   C   G                    F
Përsëri, dhe sot ti fle në zemrën time
Am  C    G                         F        F
Un e di, e padukshme Ã«sht ajo që ndjej.. ajo që ndjej

             C
Një ditë që bosh vjen
              G
Dhe un nuk jam me ty
              Am
Një ditë që koha s'kthen
               F
Dhe un të dua ty
           Am
Për mua je ti 
                  G
Nuk ka më tjetër vend
    F
jooooo
 
Am     C   G                    F   
Eci vetëm, dhe pas më ndjek veç hija ime
Am     C   G                    F
Dhe kudo, në ketë qytet gjej veç kujtime 
Am     C          G                           F       F                 
Prap ti mbledh, dhe vizatoj me to portretin tënd.. portretin tënd


                 C
Një ditë që bosh vjen
              G
Dhe un nuk jam me ty
              Am
Një ditë që koha s'kthen
               F
Dhe un të dua ty
           Am
Për mua je ti 
                  G
Nuk ka më tjetër vend
    F
joooooRistmi pak i nderlikuar por po te degjoni kengen kapet shpejt
Nga Marlind Parllaku

Video Clip de Veda Ademi - Koha Skthehet


ACORDES PARA GUITARRA

PIANO UKELELE
Am
C
G
F


TOP 20: Las más tocadas de Misc Unsigned Bands


Acordes

Cerrar
Am
C
G
F

02.26


448