Makina E Memories (Acordes)

Kenge Shqip

Subida por Myky3096

Compartir


Imprimir FAQ
+A
-A

Texto

Desplazamiento

Transportador

Color de Fondo

Herramientas

TAMAÑO
TONALIDAD
+A
+ (F4)
-A
- (F2)
Makina e memories - Ardit Gjebrea

http://www.youtube.com/watch?v=hxYOdo3PqgU


Intro :

e|--------------------------------|
B|--------------------------------|
G|-/8--6--3/5-3--5-3/5-3----------|
D|--------------------------------|
A|--------------------------------|
E|--------------------------------|

Riff x2 :

e|--8-8-8-8-8/10-8----------------|
B|--7-7-7-7-7/9--7----------------|
G|--------------------------------|
D|--------------------------------|
A|--------------------------------|
E|--------------------------------|  Ebm
Makina e memories vrapon ne kujtime

Ne castet e jetes qe endem te dy
    B                  C#
Dhe ditet rreshqasin e syrit i fshihen
    Bb7                           Riff
Dhe rendin e rendin, humbasin diku

  Ebm
Makina e memories si era

Humbet neper mjegull, mbi te fluturoja
              B                   C#
Me sy te pergjumur kerkoj nga dritarja
           Bb7
Diku te ndaloja.

               G#m              Ebm
Ti mblidhja kujtimet, aty ti fiksoja
            G#m        Ebm    
Mundohem mundohem, ti gjej neper vite
            B
Kujtimet kalojne
              Ebm
Po kujtimet kalojne


        F#
Dhe ti qeshje, ti kendoje
       C#                 Ebm
Psheretije ne heshtje dhe qaje
                  C#
Me lotet qe te ndrinin ne sy
        Bb7
Dhe me flisje, enderroje
       G#m
Dhe tregoje, tregoje
      Bb7                 Ebm
Te vertetat trillime qe jetuam te dy
                B
Dhe kujtimet kalojne 
               Ebm
Dhe kujtimet kalojne 
                B    Riff
Dhe kujtimet kalojne 


    Ebm
Fragmente kujtimesh me dalin perpara

Ne skena qiellore me diell a me shi
   B                C#
Capitem i lodhur te ulem mes tyre
 Bb7                             Riff
Ato me largohen...largohesh dhe ti


    Ebm
Fragmente sensuale qe era

Si gjethet e vjeshtes i shkundi nga pema,
            B                C#
Piktura qe koha ngjyrosi ne mendje
  Bb7
Sikur ti ndaloja...

                G#m                  Ebm
Ti mblidhja te gjitha ne krahe ti mbuloja
            G#m       Ebm
Mundohem mundohem ti gjej neper vite
            B
Kujtimet kalojne
                 Ebm
...po kujtimet kalojne


        F#
Dhe ti qeshje, ti kendoje
       C#                 Ebm
Psheretije ne heshtje dhe qaje
                  C#
Me lotet qe te ndrinin ne sy
        Bb7
Dhe me flisje, enderroje
       G#m
Dhe tregoje, tregoje
      Bb7                 Ebm
Te vertetat trillime qe jetuam te dy


      F#
Me afroje, me largoje
       C#                  Ebm
Me humbisje dhe prape me takoje
              C#
Me puthje ne buze si femije
       Bb7
Me therrisje dhe me prisje
       G#m
Dhe kerkoje, kerkoje 
      Bb7                 Ebm
Te vertetat trillime ti jetojme perseri
               B
Po kujtimet kalojne
               Ebm
Dhe kujtimet kalojne
                B
Dhe kujtimet kalojne, kalojne, kalojne, kalojne

 Solo


  Ebm
Makina e memories vrapon ne kujtime

Ne castet e jetes qe endem te dy
    B                  C#
Dhe ditet rreshqasin e syrit i fshihen
    Bb7                          C#
Dhe rendin e rendin, humbasin diku
               Ebm
Dhe kujtimet kalojne
                B
Dhe kujtimet kalojne
               Ebm
Dhe kujtimet kalojne

HERRAMIENTAS ACORDESWEB:


LETRA DE LA CANCIÓN:

Ver la letra sola (sin acordes)

DESCARGAR PDF / IMPRIMIR CANCIÓNACORDES PARA GUITARRA

PIANO UKELELE
Ebm
B
C#
Bb7
G#m
F#


TOP 20: Las más tocadas de Kenge Shqip